BeGun´s Hundservice maxar öppettiderna

Djurtillbehör 24/7. Nästan i alla fall. BeGun´s Hundservice i Åtvidaberg kommer från den 2 maj kombinera sina bemannade öppettider med obemannade. Detta med hjälp av mobilt BankID.

Sedan 1994 har man kunnat köpa djurtillbehör och produkter för katt, hund, gnagare, fåglar och fisk hos BeGun´s Hundservice på Fågelsången i Åtvidaberg. Sedan hösten 2019 driver Annika Håkansson verksamheten som hon tog över från grundarna Bengt och Gunnel.

För att följa med i tiden och för att möta upp kundernas behov öppnar nu BeGun´s Hundservice upp möjligheten för sina kunder att själva gå in i butiken med mobilt BankID varje dag från klockan 06 till 23.

– Vi vill vara mer flexibla och ge våra kunder den service som de efterfrågar. Idag har många fullspäckade dagar och hinner kanske inte komma till oss under de ordinarie öppettiderna, berättar Annika.

– När du gör ditt köp betalar du själv i vår självservicekassa med ditt bankkort eller med din mobiltelefon med Swish. Om något skulle krångla med inpasseringen eller betalningen, eller om man vill rådfråga om något, så kommer vi såklart att finnas tillgängliga på telefon, avslutar hon.

Även om butiken kommer bli mer tillgänglig med utökade öppettider så kommer de självklart ha kvar sina bemannade öppettider. Veterinären Carolina Leijonflycht kommer fortsatt också komma till butiken första fredagen varje månad. De kommer även fortsätta med sin hemkörning i Åtvidaberg och i vissa fall utanför.

– Vi kommer ha bemannat med personal alla vardagar 14-18 och lördagar 10-13, avslutar Annika.

Text: Frida Almqvist
Foto: Anette Ekh