10-årsjubileum för Elins Massage & Hudvård

NÄRHETER: ELINS DRÖM FORTSÄTTER

Elin Stefansson är ägare och grundare till Elins Massage & Hudvård. Hon är uppvuxen i Storebro i Småland, men har bott i Valdemarsvik sedan 2003.

Elin startade sitt företag våren 2014 efter att ha utbildat sig till hudvårds- och spaterapeut. I början drev hon företaget hemma men 2018 tog hon steget och flyttade ner företaget till Storgatan 1 i Valdemarsvik. Elin arbetar heltid med sin verksamhet, som hon tidigare kombinerade med en annan anställning. Efter mammaledigheten, med sitt andra barn, så ville hon satsa helt på att vara sin egen.

När vi kommer in i salongen möts vi en varm och hemtrevlig känsla och snygg inredning. Vi känner oss välkomna när vi träffar Elin, som är glad, öppen och positiv.

Erbjuder olika behandlingsmetoder

Förutom klassisk massage använder Elin bambumassage vid behov. Det är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnar kommer hon djupt in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.

Koppningsmassage är en annan teknik hon använder sig av, som ökar blodcirkulationen och främjar lymfsystemet och slaggprodukter transporteras bort. Ett vakuum skapas mellan koppen och huden när kopparna dras över huden. Andra behandlingar är till exempel Reiki, lymf- och fasciamassage, andullationsmassage som minskar stress och ger kroppslig och mental avslappning, ansiktsbehandlingar, fransar, bryn och öronljusbehandling.

Utbildar sig för att erbjuda kunderna fler behandlingsmetoder

– Jag vill ständigt förnya mig med olika kunskaper inom området, säger Elin. Elins mål är att kunna erbjuda kunderna fler olika behandlingar och mer kunskap. Just nu studerar hon finsk klassisk och idrottsmassage terapeut, som är mer djupgående än den klassiska svenska massagen, som hon använt sig av tidigare.

Det händer mycket på 10-årsdagen

Elins massage och hudvård firar sitt 10-årsjubileum 25 maj, där hon visar upp olika delar av sin verksamhet och hjälpmedel. Under dagen har hon även besök av Linda från Fri Hälsa Sverige, som kommer att göra vitamin- och mineraltest på den som önskar. Paulina från Lymfsystemgruppen föreläser om lymfsystemet, samt visar egenvård.

– Alla är välkomna och vill man så går det att boka en individuell tid hos Linda, avslutar Elin.

Vi gratulerar Elin till sina första tio år och önskar henne fortsatt lycka till i framtiden.

Text & foto: Maria Rolf