Fler och fler vill etablera sig i Gamleby

Krönika: Maria Björkman, byledare

Gamleby lockar med sina unika butiker och rika historia och fler och fler väljer nu att etablera sig här! Lokal efter lokal fylls med spännande verksamheter och det märks på de förfrågningar vi får gällande lediga lokaler att intresset att starta upp sin verksamhet här ökar. Vi har senaste tiden välkomnat två nya verksamheter till Bynn.

Vaccinova, är det senaste tillskottet till Gamleby Köpcentrum, som erbjuder vaccinations- och hälsovårdstjänster och nu kan du enkelt boka och besöka dem i sin lokal i centrum.

Vid Gamlebyån, mellan Linnéas Konditori och Gamleby Antikt & Kuriosa, hittar ni Levarech Design som är vår nyaste butik. En gömd pärla på hela 300 kvm och här hittar du både gammalt som nytt och egen design inom möbler och inredning. Med sin kärlek till hållbarhet och stil är Levarech Design en plats där historia möter nutid till hemmets alla vrår.

Glädjande nyheter för alla som älskar secondhand, loppis och antikt! En ny butik öppnar vid Gamla torget. I början av juni öppnar Antikhundens Allehanda.

  • Det blir en butik fylld av kuriosa, secondhand och lite annat smått och gott, hälsar Maria Malm.

Vågar vi säga att med dessa nya etableringar börjar Gamlebys glansdagar som en loppis- och antikmecka återskapas?!

  • Vi har nu Secondhand Hand i Hand och Gamleby Antikt & Kuriosa, som tillsammans med Levarech Design och Antikhundens Allehanda bidrar till en unik handel i Gamleby.

Ibland poppar även loppisen i Kvarnen upp men med lite mer osäkra öppettider. Alla med gångavstånd mellan butikerna och besökaren strosa bland våra unika butiker fyllda av secondhandfynd och kuriosa och ta en paus på något av våra mysiga caféer och restauranger. Upptäck hela Gamlebys utbud och njut av den personliga servicen som kännetecknar orten. Vi vågar nästan lova att du hittar ditt nästa favoritfynd i Gamleby!

Är du nyfiken på lediga lokaler i Gamleby?
Kontakta Maria Björkman, Byledare.
Telefon: 0490-875 26
Mejl: maria.bjorkman@vastervik.com