Kärleks Restaurang – med värme och kärlek till gästerna

NYHETER: NY ÄGARE AV MELKE’S KROG

Känns namnet bekant? Kanske, kanske inte. Det är Melke’s Krog & Pizzeria på Storgatan som fått ny ägare sedan en tid. För många kommer det nog heta Melke’s ett tag till, men det är Kärleks Restaurang som vi får lära oss att restaurangen numera heter.

Den nya ägaren, Sherbl Korkes, har gett restaurangen ett rejält lyft med ny inredning, nymålat och ny belysning. De har även bytt ut och gjort nytt kök. Menyn är också ny, även om vi kan se att en del rätter fortfarande finns kvar på menyn, bland annat storsäljaren plankstek. Här hittar vi allt från pizza, sallad, pasta till á la carte. Det finns mycket att välja på menyn och varje vardag har de olika lunchalternativ att välja bland från huvudmenyn.

Ett riktigt familjeföretag

Vi frågar Sherbl varför han investerade i en restaurang.

– Vi kände att tiden var rätt, att vi ville satsa på något eget, säger Sherbl.

– Nu i början kommer det vara min bror Thomas Korkis, som arbetat inom restaurangbranschen i 13-14 år, som kommer att vara här tillsammans med vår syster Anaam Korkes. Till sommaren kommer även jag att jobba i restaurangen, fortsätter Sherbl.

De öppnade i mars och de är mycket nöjda med tillströmningen av gäster. Deras viktigaste budskap är att de vill ge ”kärlek” till kunderna och det kommer från hjärtat. 

Text: Anette Ekh
Foto: Thomas Ekh

1 / 8