Linn och Adam Duo – Julshow nästa!

Text och foto: Alfred EV


Namn: Linn Svensson och Adam Svensson
Växte upp i: Valdemarsvik
Bor nu i: Linn i Västertryserum och Adam i Stockholm

Jag möter Adam och Linn i Valdemarsvik. Vi börjar med att ta några bilder. Det är mitten av oktober 2022 och löven är gula.

Linn har alltid gillat att sjunga, hon gick i skolkör när hon var yngre men det dröjde till 20-årsåldern innan hon blev artist.

Adam, som är lillebror till Linn, dansade mycket i ungdomen, uppträdde när han gick gymnasiet, och var bland annat med i nyårsrevyer. Adam flyttade sedan till Stockholm och började jobba som bakgrundsdansare. Han var med tidigt när Linn var runt och sjöng, intresset och nyfikenheten för musiken fanns för Adam redan då.

När sedan Isabelle Ceder och Linn, som sjöng tillsammans, frågade Adam om han ville vara med och sjunga ihop med dem så svarade han ja och sånggruppen Mash Up bildades.

Under sommaren har Linn och Adam sjungit mycket som duo på restauranger, fester, i kyrkor, stadsfester och företagsgig. De kompletterar varandra med olika styrkor och fördelarna med att jobba ihop med ett syskon är att man ofta förstår varandra och kan fråga varandra om råd. Nuförtiden är det främst fokus på
julshowen på Elite Grand Hotel i Norrköping under perioden 25/11-17/12.

Tips för att göra Valdemarsviks kommun mer attraktiv är att ha restauranger längs med hamnen då det är nära centrum och husbilsparkeringarna. Även att försöka förlänga sommarsäsongen i kommunen, inte bara till några få veckor på sommaren.

Av 2022 önskar de sig en härlig julshow på Elite Grand Hotel och härlig publik samt även att människor från Valdemarsvik kommer dit.

Framtid: Att få fortsätta jobba med musiken och artisteriet. Få jobba i Östergötland, Stockholm och resten av Sverige och kanske även utomlands.

För att nå sina mål: Hårt arbete. Marknadsföring och knyta kontakter. Att brinna för det man gör och hitta glädjen i det. Planera och kunna strukturera upp saker.

Att ha ett musikduo i ett litet samhälle: Bra med mun till mun-metoden. Man får personlig anknytning och allt blir mer personligt.

Smultronställe i kommunen: Ekön i Gryt men även i naturen och vid mindre sjöar i ensamhet.

Blir inspirerad av: Adam säger Elvis och Linn nämner en musikproducent som hon samarbetar med vid namn Lars-Åke Svantesson.

Kuriosa: Innan Adam hamnade i målbrottet så lät deras röster identiskt. Det går att höra på gamla kassettband där Adam och Linn sjunger tillsammans.

Kontakt:
E-post

evalinn1234@outlook.com
Instagram: adamsvensson83
Facebook.com/linn.svensson.39904
Biljetter till julshowen bokas via
https://elite.se/sv/hotell/norrkoping/grand-hotel/julbord/