Våra tidningar är tillgängliga för alla!

Nu tar vi nästa steg i vår utveckling av tidningarna, med utökad digital närvaro. Våra tidningar finns numera som e-tidning och mobilapp. De tryckta papperstidningarna kommer fortsättningsvis vara vår huvudprodukt, men vi vill göra tidningarna mer tillgänglig för alla.

Vi har sedan många år haft bläddringsbara PDF-tidningar, men nu får tidningarna flera och förbättrade funktioner. Tidningarna finns här på vår hemsida samt i en mobilapp för både Android och iPhone (iOS).

Främst riktar sig dessa funktioner till personer med synnedsättning, där artiklarna kan anpassas beroende på vad man önskar. Det går att byta stil och storlek på bokstäverna och man kan få artiklarna upplästa av en datoriserad röst.

Med en nedladdad mobilapp har du även tidningarna med dig var du än är på ett enkelt sätt. Det går att ladda ner tidningarna så du kan läsa dem offline och inte ta av eventuell surfpott på din telefon eller om täckningen inte är tillräckligt bra. Dessutom tror vi att vi kommer nå ut till fler, personer som föredrar digitalt innehåll framför en papperstidning.

Ladda ner mobilappen “MediaTrio – En trio tidningar” redan idag på App Store eller Google Play.
Mobilappen är gratis och innehåller inga krav på köp.