Garn & Lek m.m. – nysatsning i Valdemarsviks centrum!

En tanke som funnits där tidigare blir äntligen av. Nu öppnar dotter och far, Josefine och Roger Hörström butik med garn och leksaker m.m.

Kanske känner vi till både namn och ansikten och funderar var har vi sett dom förut? Jo, det är Josefine Hörström som driver Smörgåsshopen i Ringarum, som tillsammans med sin far Roger, startar en ny butik.

De har försökt att tänka till på vad som faktiskt saknas i Valdemarsvik och vad de kan bidra med, saker som fattas och som också kanske har lite olika säsonger.

Huvudinriktningen blir garn och leksaker, vilket de också har i Ringarum och har stor erfarenhet. Spel är alltid trevligt och kul. Kanske turisten, när den kommer till sommaren, ser denna butik också som en tillgång när vädret inte är superbra eller man tröttnat lite på sol och bad och då vill ta fram ett hederligt spel.

Sedan har de kompletterat upp med bland annat vaxdukar, något som ofta efterfrågas. Vill du gratta någon med ett fint kort finns även det. Allt har man inte hunnit få hem riktigt än, men det kommer.

De är öppna med att lyssna och höra vad som efterfrågas och som kunder vill ska finnas i butiken. Det gör också att det kan komma in andra saker. De försöker också att köpa in olika partier för att kunna hålla en bra prisnivå men också att det blir nyheter då och då. De undersöker möjligheter att även ta in kontorsmaterial som kuvert, pärmar och kvittorullar.

Det här är en välbehövlig nyetablering i Valdemarsvik!

Text: Anette Svensson
Foto: Thomas Ekh