Personligt hos Åtvidabergs Byggservice AB

År 2016 startade Marcus Rudenmo Åtvidabergs Byggservice AB. Från att då ha varit själv har företaget idag, sju år senare, 14 anställda. ”Det är och har varit en fantastisk resa”, säger Marcus. 

Året var 2016 när Marcus Rudenmo förverkligade en dröm och startade det egna företaget Åtvidabergs Byggservice AB. Året därpå kom Mikael Widergren in som delägare. Snabbt fick de många uppdrag och företaget växte. Idag, sju år senare, är de 14 anställda. 

Marcus arbetar mestadels direkt mot kund, medan Mikael mestadels är ute och jobbar med olika projekt. De har även rekryterat in Daniel Molin som arbetar som projektledare. Sedan början av 2023 har de även en nytt kontor/kundmottagning på Prästängsvägen 17 i Åtvidaberg. 

     – Nu när vi har vår nya kundmottagning kan vi ta emot kunder och samarbetspartners smidigt på en bra öppen yta över en kopp kaffe, vilket är jättetrevligt, säger Marcus.

     – Här i kundmottagningen eller ute där själva projektet är, träffas vi oftast när vi startar upp ett nytt projekt, fyller Daniel i.  

Åtvidabergs Byggservice jobbar på uppdrag från sina kunder, och är alltid lyhörda inför kundens tankar och önskemål. I personalstyrkan finns bred kompetens, med bland annat certifiering inom våtrum och kunniga medarbetare när det gäller fasadrenovering (både putsning och murning). Företaget kan även hjälpa till att renovera murade spisar.

Utför det mesta inom bygg
Åtvidabergs Byggservice utför det mesta inom bygg och plattsättning som renovering av badrum, kök, om- och tillbyggnad, takbyte, fönster- och dörrbyte, gjutning av betonggrunder och små och stora golvavjämningar.

   – Vi gör det mesta inom bygg och det kan vi tacka vår personal för. Är det något vi känner oss obekväma med så har vi alltid goda kontakter som vi samarbetar med, säger Marcus.

De samarbetar även med företag i Åtvidaberg när det gäller montering av solpaneler. Ibland kan ett takbyte behövas i samband med att man monterar solpaneler.

     – Det är ju väldigt viktigt med samarbetet på en liten ort, ofta kan ju vi företagare få draghjälp från andra företagare, säger Mikael. 

Med kunden i fokus
Även om det är bygg i olika former som såklart är det centrala så värderar Daniel, Marcus och de övriga medarbetarna mötena med alla kunder. Kundmottagningen har gjort mötena ännu bättre och mer värdefulla.

     – Mötet med andra människor är ju så roligt i detta jobb. Att få följa någon från idé till färdigt projekt, det är ju så roligt, säger Marcus.

     – Det sociala i detta arbete är ju det som är det roligaste, att få träffa kunder och kunna tillgodose deras önskemål, säger Daniel med ett leende.