Allsångsmåndagar – ett populärt arrangemang i centrum!

Flera tusen personer samlas per gång fyra måndagar under sommaren i Valdemarsviks centrum och får lyssna på såväl lokala förmågor som kändisartister.

Sommaren 2022 var det dags för Titanix att åter arrangera de så populära allsångsmåndagarna efter flera års uppehåll på grund av pandemin. Och de behövde inte vara oroliga för sponsorer och framförallt publiken kom tillbaka De rivstartade med publikfavoriten Magnus Carlsson, följde upp veckan efter med Lili & Susie och avslutade med Mikael Rickfors. Tredje allsången skulle gästas av Lennart Grahn men han lämnade återbud i sista stund och ersattes av ingen mindre än Olle Jönsson från Lasse Stefanz. Det blev en överraskning som heter duga för många av besökarna.

Genom åren har allsångsmåndagarna dragit mycket publik. Publikantalet har ökat stadigt och som mest uppskattades antalet till drygt 3 000 personer framför scenen och 2022 var inte sämre. Det är inte bara lokalbefolkningen som deltar utan det kommer besökare från hela Sverige, även norrländska fans finns på plats. Det finns besökare som kommit hit enbart för allsången.

Även i år har de lyckats få ihop en mycket bra mix av stjärnartister. Först ut är Tommy Ekman, känd från Freestyle, men han kanske ska ses som en lokal artist då han bor i kommunen sedan ett par år. Övriga artister är Patrik Isaksson, Larz-Kristerz och sommarens allsångsmåndagar avslutas med Robert Wells.Vi får nog räkna med att det kommer att svänga i centrum i sommar.

Text och foto: Thomas Ekh

Läs även artikeln i vårt format för mera tillgänglighet:
https://etidning.mediatrio.se/p/valdemarsviksbladet/2023-05-25/a/allsangsmandagar-ett-populart-arrangemang-i-centrum/5427/1007261/40194741