Gamlebyplatsen utökar utgivningsområdet!

Flera av er får kanske Gamlebyplatsen för första gången då vi sedan förra numret utökat vårt utgivningsområdet till hela Västerviks kommun, utom till centralorten. Totalt delas vår tidning ut till drygt 8.000 hushåll och företag, dvs. alla brevlådor i vårt utgivningsområde.

Under sommaren delas tidningen även ut till ALLA fritidshus, så med en annons hos oss når du många.

Vad är en gratistidning?

En gratistidning är inte en gratistidning bara för att den är en gratis tidning! Alla våra tre tidningar, ValdemarsviksBladet, Åtvidabergsplatsen och Gamlebyplatsen är registrerade periodiska skrifter, så kallade gratistidningar. Vi har utgivningsbevis utfärdade av Patent- och RegistreringsVerket, PRV.

Det finns flera fördelar med en gratistidning. Tidningarna delas ut i alla brevlådor även om det står ”Nej tack till reklam” på brevlådan. Dessutom delas tidningarna ut separat och inte tillsammans med övrig reklam. Sedan är tidningen som den heter, gratis, så ingen behöver betala för att få den.

För dig som annonsör innebär det att du når i stort sätt 100 % av alla hushåll i våra utgivningsområden. Du når flera potentiella kunder med annons i våra tidningar jämfört med att använda ODR och långt flera än i till exempel tryckta morgontidningar.

Varmt välkommen att marknadsföra Ditt företag eller Din förening genom oss!

Syns du inte finns du inte…

Frågan många företagare och föreningar ställer sig är ju var man ska synas. Det finns inget givet svar, viktigast är att man måste synas för att få kunder eller deltagare.

Nästa fråga är vilka kanaler man ska använda och vad kostnaden är. Börja med att bestäm vilket budskap du vill ha, sedan vem du vill nå. Det är sedan målgruppen som styr vilken kanal, eller vilka kanaler, du ska använda. Vårt råd till kunder är en marknadsföringsmix, både sociala medier och annons i papperstidning. Men det kostar oavsett, för att nå ut på t.ex. Facebook räcker inte inlägg. Och använd gärna en gratistidning som delas ut i alla brevlådor.

En annons är ingen kostnad!

Att annonsera är faktiskt ingen kostnad utan en investering för ditt företag!

Många företag har investeringsbudgetar för utrustning med mera men nästan aldrig för marknadsföring. Startar Du upp en ny verksamhet måste Du nå ut till alla Dina potentiella kunder och då måste man annonsera.

Då är våra tidningar en kanal!

Även befintliga företag som funnits i flera år bör marknadsföra sig regelbundet. Det kan vara när man erbjuder en ny vara eller tjänst men även underhållsannonsera trots att man har full orderbok. Skulle konjunkturer svänga och jobben försvinna så är det kostsamt att hitta nya kunder. Vi hjälper gärna till att skapa en marknadsföringsplan för Ditt företag!