Åter-Bruket firar 10 år

Åter-Bruket, secondhandaffären på Bryggaregatan 2 i Åtvidaberg, firar tio år. Det med ett jubileum den 1 oktober.  

Verksamheten startade 2012 som ett initiativ för arbetsträning i Åtvidaberg. Det blev snabbt populärt bland kunderna och året efter flyttade man till större lokaler på ÅSSA-gården – där man fortfarande håller till. Idag jobbar cirka 20 personer på Åter-Bruket och nu firar man tio år.  Den 1 oktober kommer man ha lördagsöppet med 10 % rabatt i butiken och med bakluckeloppis på ÅSSA-gården.  

– Vem som helst kan anmäla sig om man vill vara med och sälja på bakluckeloppisen, säger Marie Johansson, verksamhetsledare på Åter-Bruket och fortsätter att loppisar är något man haft på gården tidigare, men att det varit uppehåll nu under pandemin som varit.  

Tack alla ni som skänker! 
På Åter-Bruket gör man i ordning och fixar till saker som andra har skänkt. Och ger sakerna ett nytt liv.  

– Vi har en container på Korshults Återvinningscentral där man kan skänka saker till verksamheten. Men man kan även ringa till oss om man har större saker som man vill skänka så kommer vi och hämtar. Man kan även lämna saker direkt till oss i butiken.  

Ordinarie öppettider: 

Måndag, onsdag, torsdag 9-16 
Tisdagar 9-18 
Fredagar stängt 

Om du vill vara med och sälja saker på backluckeloppisen den 1 oktober så skicka ett mejl till Marie på marie.e.johansson@atvidaberg.se Först till kvarn gäller!