Stort intresse från lokala företagare

NYHETER: LILLENS I SAMARBETE MED ER MASKINUTHYRNING

ER Maskinuthyrning i Norrköping tittade på att expandera sin verksamhet och hittade en lämplig samarbetspartner i Valdemarsvik, Lillens Trädgård & Fastighetsservice.

Numera kan du som företagare och privatperson hyra olika typer av maskiner från skruvdragare till våtdammsugare. Tidigare var valet att köpa maskinen själv eller åka till exempelvis till Norrköping för att hämta och lämna maskinen.

I stället för att behöva göra en stor investering själva startades ett samarbete mellan ER Maskinuthyrning och Lillens Trädgård & Fastighetsservice. Till att börja med finns ett grundsortiment av maskiner men det kan komma att utökas eller ändras utifrån efterfrågan.

– Många byggföretag kom på vår invigning, berättar Lasse ”Lillen” Johansson. De visade ett stort intresse för att hyra maskiner som annars är dyra att köpa för dem och kanske inte används så ofta. Även byggbodar efterfrågades. Under invigningsdagen fanns Natalie Soume från ER Maskinuthyrning på plats för att informera och svara på frågor.

– Under sommarhalvåret tror vi att uthyrningen får ett uppsving, säger Natalie, med alla fritidshus som finns i kommunen.

Även privatpersoner är välkomna att hyra om behov uppstår. För att hämta och lämna hyrda maskiner kommer öppettiderna att vara vardagar kl. 06:45-09:00 och 14:00-16:00.

Text: Anette Ekh
Foto: Thomas Ekh