Hösten står för dörren och i Gamleby väntas det bli en händelserik höst

Det är något visst med en härlig sommardag med sol och bad men allt har sin tid och visst känns det ändå lite mysigt när hösten kommer.

Nu startar vi i gång höstens aktiviteter och ser fram emot trevliga evenemang och många besökare.

Partidag
Valet närmar sig och den 2 september anordnas en partidag i Gamleby Köpcentrum. Här ges du möjlighet att gå runt och samtala med de olika partierna.

Lördagsloppis
Torghandlarn Sven-Gunnar Edström flyttar till hösten sin försäljning till Gamleby Köpcentrum från Gamla Torget och anordnar återigen Loppislördagar.

Föreningsdag
Gamleby är känt för sitt aktiva föreningsliv och lördagen den 17 september anordnas en föreningsdag i Gamleby Köpcentrum.

Här ges föreningar möjlighet att visa upp sina verksamheter och informera om vad som är på gång, kanske hittar du en aktivitet du blir nyfiken att testa på.

Världens Barn-dag
Tillsammans med Rädda Barnen arrangeras en dag med barnen i fokus. Denna dag anordnas även en Barnbazar med försäljning av begagnade barnartiklar. Hopp, skutt och skoj för alla barn utlovas denna dag.

Tjejkväll förvandlas till Höstmys
Nyhet för denna höst är att Tjejkvällen förvandlas till Höstmys med kvällsöppet och fina erbjudanden i butiker, caféer och restauranger.

För mer information om kommande evenemang besök Västerviks evenemangskalender, vastervik.com/evenemangskalender.

Vi ses i Gamleby!

Maria Björkman
Byledare