Ny grafisk profil och nya lokaler

Är du på jakt efter en ny bostad har du har säkert uppmärksammat en ny fastighetsförmedling. Eller nej, så är det ju inte – det är ju Svensk Fastighetsförmedling som har en ny grafisk profil och logotyp. Men det är inte bara ändringar i profilen som skett – kontoret i Åtvidaberg har även flyttat till nya lokaler.

Text: Frida Almqvist Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Fredrik Öst och Emma Nilsare är personerna du möter på kontoret i Åtvidaberg. Fredrik är mäklaren som sköter försäljningsuppdragen medan Emma, som utbildar sig till fastighetsmäklare, förbereder de olika momenten i försäljningsprocessen.

– Emma är också till stor del vårt ansikte utåt då hon ofta är på plats i bobutiken, säger Fredrik.

Svensk Fastighetsförmedling i Åtvidaberg ingår i samma koncern och franchiseområde som Linköping, där även Mjölby och Motala ingår.

– Vi är lokala här i Åtvidaberg men har styrkan att vara en del av något större. Det skapar fördelar för oss och för våra kunder, säger Fredrik.

Ny profil – samma leverans
I år har Svenska Fastighetsförmedling gjort en större förändring i sin grafiska profil där man också tagit fram en ny logotyp. Dessutom flyttar man till nya lokaler i Åtvidaberg.

– Det var självklart att fortfarande finnas kvar runt torget. Vi välkomnar alla Åtvidabergsbor att komma in på en fika hos oss, vi kommer ha en invigning under våren och lite olika event under året.

Het bostadsmarknad i Åtvidaberg
Att bostadsmarknaden är het i landet har nog ingen undgått. Åtvidaberg är inget undantag och Fredrik säger att det märks ett ökat intresse för bostäder i Åtvidaberg då Linköpingsbor fått upp ögonen för orten.

– Priserna är något lägre här i jämförelse med Linköping och många söker sig till mindre städer. Man söker det som är lite småskaligare och lite närmare naturen, berättar han. Och priserna har aldrig varit högre säger Fredrik.

– Det är en otroligt stor efterfrågan på villor – det är ett bra läge nu om man ska sälja.

Ser du några trender vid bostadsaffärer?
Ja, att allt fler bostäder säljs utanför den traditionella, öppna marknaden, direkt från oss till anvisad köpare. Det gör att vi har fler bostäder till salu än vad man kanske själv som kund hittar via de vanliga kanalerna.

Och man ska köpa eller sälja, har du något tips?
Att vara ute i god tid och att ta kontakt med oss även om man inte direkt ska flytta just nu. Då kan vi lugnt sätta en plan så att vi hittar rätt hem för just dig!