Åtvidabergs konstrunda 2022

Äntligen är det dags att arrangera Konstrundan. Styrelsen i Åtvidabergs konstförening och alla konstnärer som så gärna vill skapa kontakter med alla konstintresserade utbrister – ÄNTLIGEN!

Mot slutet av maj är Kristi himmelsfärdshelgen och av tradition visar då konstnärerna i Åtvidabergs kommun sin konst och sina ateljéer för alla konstintresserade. Lika uppskattat av konstnärer som besökare.

Har du ingen möjlighet åka runt i kommunen eller vill du först se något från alla medverkande konstnärerna eller rentav är nyfiken på vilken konstnär som väcker ditt intresse, så finns det en samlingsutställning. Den är i MUMS-lokalen i Kulturcentrum.

Konstnärer utan ateljé i kommunen har möjlighet att delta genom att hyra ateljeplats. Kontakta med fördel Maria Gullqvist på Åtvidabergs kommun för ytterligare information.

Invigningen är kl 10 den 26 maj 2022. Från kl 11 den dagen och under öppettiderna de två följande dagarna finns konstnärerna anträffbara i sina ateljéer.

Anmälan för konstnärer som vill delta i Konstrundan sker den 18 – 30 april via föreningens hemsida atvidskonst.se och inlämningen av konstverken kommer ske den 22 maj 2022.

Alla är varmt välkomna!

Text: Britta Augander
Foto: Konstrundan