Viksgalan – en mötesplats med nytta och nöje!

13 maj 2023 är det åter dags för Viksgalan, en gala som hyllar det lokala näringslivet i Valdemarsviks kommun.

Efter lång planering hade arrangören för galan, Företagarna, tänkt att ha premiär våren 2020 men då kom pandemin i vägen. Våren 2022 kunde den efterlängtade galan äntligen bli av. Syftet med Viksgalan är i grunden att tydliggöra och hylla det lokala näringslivet. Här har en mötesplats skapats för att byta erfarenheter, skapa nya relationer och affärer men också ha roligt tillsammans.

Viksgalan ska vara en festlig höjdpunkt och är som galor ska vara, gästerna välkomnas med röda mattan, får bilder tagna framför en fotovägg och minglar med champagne i glasen. Den annars litet slitna lokalen, f.d. biblioteket, förvandlas likt en Askungesaga till en härlig galalokal där det bjuds på 3-rätters galamiddag, underhållning av Pitch Up och dans till DJ Daniel Kulas under en oförglömlig majkväll.

Konferencier för kvällen är Martin Svensson, erfaren och rutinerad komiker och konferencier som hållit i många galor runt om i Sverige. Martin har utsetts till Årets Konferencier och stått på kända stand-upscener som Norra Brunn i Stockholm.

– Det blir en galen gala med mycket glans och humor, hälsar Martin.

– Biljettförsäljningen ser bra ut så vill man få en plats på galan så bör man inte vänta för länge att köpa biljetter, uppmanar arrangören Företagarna.

Biljetter och information finns på Viksgalans hemsida, www.viksgalan.se.

Under kvällen hyllas näringslivet och goda exempel lyfts fram.
Här presenteras vinnarna i fem olika kategorier:
• Årets Företagare
• Årets Besöksnäringsföretag
• Årets Unga företagare
• Årets Hållbara företag
• Årets Kulturpris

Text: Thomas Ekh Foto: Per Svensson och Privat

Hannah Dahlholm, Gryts Handelsträdgård & Gårdsbutik – Årets Företagare 2022