Åtvidabergs bibliotek anordnar bokmässa 

Lördagen den 26 november, klockan 10 till 15, är det dags för bibliotekets bokmässa. Karin Fahlstedt, bibliotekschef på Åtvidabergs bibliotek berättar mer. 

På initiativ av externa eldsjälar och tillsammans med biblioteket kunde man förra året anordna Åtvidabergs första bokmässa. Då var det författare med lokal anknytning som deltog. 

– I år har vi utökat oss geografiskt och bjudit in författare med anknytning till Östergötland samt lagt fokus på ett tydligare barnperspektiv. 

Emmalill Frank, illustratör och författare till bland annat bokserien “Roliga fakta”, håller föredrag och genomför en workshop för barn och unga. Daniel Carlberg och Christer Engström kommer visa film och hålla ett längre anförande om Folket på Facit – och framtiden. 

– Det blir boksläpp, bokbord, kortare framföranden i speakers corner och Kärnhuset kommer sälja fika och julsaker mellan klockan 10-13. 

Hålltider för dagen 
Klockan 10.30 börjar Emmalill Franks föredrag + workshop för barn och unga. 
Klockan 13 Folket på Facit – och framtiden. 
I speakers corner kan man mellan 10.30-12.45 lyssna på vad några av författarna antingen har avslutat eller vad de har på gång nu.