Båtaffären etablerar sig i Valdemarsvik!

Båtaffären i Norrköping vill komma närmare marknaden och utökar sin verksamhet genom att etablera sig i A100’s tidigare lokaler i Sandvik strax utanför Valdemarsvik.

Vi fortsätter att skriva om positiva händelser, ytterligare en ny etablering där företag från Norrköping väljer Valdemarsvik som bas för sin verksamhet. När A100 valde att fokusera på uthyrning av båtar och skeppsfournering i Fyrudden köpte Båtaffären i Norrköping lokalerna i Sandvik. Just nu håller de på att fräscha upp lokalerna så inom kort räknar de med att vara igång med verksamheten fullt ut. Redan idag finns en utställning med nya båtar och man kan lämna in båtar för service.

De kommer att ha försäljning av båtar, reservdelar och tillbehör samt service. I den blivande utställningshallen kommer du som kund hitta båtmärken som Ryds, Sandströms. Micore och HR samt Honda båtmotorer. Här kommer även att finnas reservdelar till äldre utombordsmotorer, från mitten av 1970-talet och framåt.

– Vi är auktoriserade av Honda men vi servar allt, berättar en av delägarna Oliwer Östberg.

Under höst, vinter och vår kommer lokalerna i Norrköping att fungera mera som ett showroom. Under sommaren, även om det är öppet året runt, blir fokus i Valdemarsvik där de är närmare kunderna. Lokalerna i Sandvik är enkla att nå både från land och från sjön.

– Vi kommer även att erbjuda vinterförvaring av båtar, fortsätter Oliwer.

Han är litet hemlighetsfull när han berättar att de även har andra tankar och idéer för att utveckla verksamheten ytterligare i de nya lokalerna.

De har kunder från alla ålderskategorier, både yngre och äldre personer.

– Vi hjälper kunden med en helhetslösning med sitt båtägande, avslutar Oliwer.

Text: Anette Svensson
Foto: Thomas Ekh

Läs även artikeln i vårt format för mera tillgänglighet:
https://etidning.mediatrio.se/p/valdemarsviksbladet/2023-07-13/a/bataffaren-etablerar-sig-i-valdemarsvik/5427/1036155/41354073