Hemköp Valdemarsvik har en av Sveriges bästa medarbetare

Peter, Emelie och Linda

NÄRHETER: LINDA TOPP FYRA I SVERIGE

Linda i charken känner nog de flesta till. Linda Jönsson har jobbat på Hemköp i 18 år och älskar att möta kunder och prata och vara social. Det är en styrka för en butik som Hemköp.

Linda blev nominerad i kategorien Bästa medarbetare av en arbetskamrat, Emelie Ekström, med motiveringen: 
Linda Jönsson Hemköp Valdemarsvik. En stor glädjespridare bland både medarbetare och kunder som alltid tar sig tiden att hjälpa. En person som är mån om allas välmående och som visar stor förståelse för vad som gör butiken lönsam. Här har vi en medarbetare som varje dag bidrar till butikens framgång 

– Jag blev otroligt glad när jag fick veta att jag blivit nominerad till årets medarbetare inom hela Hemköp, säger Linda.

Hon var en av fyra som hade kommit vidare av 500 nominerade. Tyvärr kunde hon inte närvara på galan i Stockholm. Hon tackar både sin underbara kollega Emelie, som nominerade henne och alla på Hemköp som gör att man trivs så bra på jobbet. Inte heller att förglömma alla underbara kunder som hon möter varje dag.

– Så häftigt ändå, jag är ju bara jag, avslutar Linda, och passar på att tacka sin chef, Peter Svensson, för den jättegoda tårtan.

Text och foto: Anette Ekh