Nu är det dags för Åtvidabergsplatsen Sommarguide 2022

Kommande nummer av Åtvidabergsplatsen är även en SOMMARGUIDE där Åtvidabergs kommun kommer att ha flera sidor med turistinformation. Vi kommer även att ha med en evenemangskalender med alla evenemang i hela kommunen för resten av året.

Åtvidabergsplatsen delas som vanligt ut till alla hushåll och företag i kommunen men även till alla fritidshushåll i juni- och julinumren. SOMMARGUIDEN kommer även att finnas på flera turistbyråer i närregionen.

Åtvidabergsplatsen SOMMARGUIDE är den enda trycksaken där du kan synas som företag och förening och som delas ut till alla hushåll och fritidshushåll inför sommaren. Upptäck Åtvidaberg ges i år ut av kommunen och är annonsfri och enbart delas ut via turistbyråer etc.

Detta är en mycket bra möjlighet för både föreningar och företag att nå ut till ALLA hushåll och fritidshushåll med evenemang, produkter och tjänster inför sommaren.

Sista dag för annonsbokning och material fredag 3 juni 2022.

Passa på att annonsera om aktuella tjänster och erbjudanden, eller varför inte en sommarhälsning till dina kunder. 

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.
Har du ingen annons? Vi hjälper dig från idé till färdig annons – allt ingår i priset! 
Kontakta Frida Almqvist på 0120-121 61 eller frida@mediatrio.se


Anmäl era evenemang!

I ett samarbete mellan kommunen och Åtvidabergsplatsens Sommarguide kommer numret som kommer ut 16 juni 2022 innehålla turistinformation och en evenemangskalender. Att ha med evenemang i kalendariet är kostnadsfritt. Åtvidabergsplatsen delas ut till alla hushåll som vanligt men även till alla fritidshushåll plus finnas på olika turistbyråer.

Vill ni att era evenemang, stora som små, ska synas i Åtvidabergsplatsen och på vistatvidaberg.se så lägger ni in dom enligt bifogad instruktion från Jonna Smedhamre Allvin. Klicka här >>>

Lägg in dem senast 31 maj 2022 så kommer de med i tidningen.