K-Bygg laddar för tjejkväll  

Den 1 december är det äntligen dags för K-Byggs tjejkväll. En kväll med fokus på inredning och design. Sandra Midhammar och Bengt Kindstrand, butiksbiträden på K-Bygg berättar.   

De uppskattade tjejkvällarna har arrangerats tidigare i Åtvidaberg och varit mycket omtyckta. Under pandemin var det uppehåll, men nu är det äntligen dags. Den 1 december klockan 18.30 hos K-bygg i Åtvidaberg.   

Varför just en tjejkväll? 

– Det finns ett större intresse generellt hos tjejer av inredning och design. Det finns såklart också killar som är intresserade, och vi har försökt arrangera killkvällar tidigare men intresset har inte varit lika stort. Men vi får se, det kanske blir en killkväll framöver, säger Bengt. 

Vad kommer man bjudas på under kvällen? 

– Vi vill lyfta upp trender kring färg och tapet, men också visa olika verktyg som man kan behöva, exempelvis skruvdragare. Representanter från Beckers färg och Borås tapeter kommer och visar trender och nyheter. HIKOKI kommer och visar verktyg, berättar Sandra.  

– Jag kommer hålla grillen varm och vi kommer bjuda på kulinarisk mat från Basunda gård. Vi kommer även ha lotterier och fina erbjudanden, berättar Bengt.  

Hur gör man om man vill komma?  

– Man måste föranmäla sig till oss senast den 28 november. Antingen ringer man oss på 0120-299 70 eller mejlar till info.atvidaberg@k-bygg.se. Det är först till kvarn som gäller då vi har begränsat antal platser, berättar Sandra.   

– Ett tips är att dra ihop ett tjejgäng från vänskapskretsen eller från jobbet, komma hit, bli inspirerade och få god mat. En härlig kväll helt enkelt, säger Bengt.  

– Det kommer bli jätteroligt. Vi ser jättemycket fram emot kvällen. Väldigt kul att det händer något i butiken och på orten, avslutar Sandra.