Många arrangemang i Valdemarsvik

NYHETER: NY DIGITAL EVENEMANGSKALENDER LANSERAD I VALDEMARSVIK

ValdemarsviksBladet har lanserat en ny digital evenemangskalender för alla evenemang som genomförs i Valdemarsviks kommun. Det har gjorts i samarbete med Valdemarsviks kommun.

Det finns många duktiga och aktiva arrangörer i Valdemarsviks kommun och det är viktigt att det finns en kanal att visa upp alla arrangemang. Tidigare har Visit Östergötland tillhandahållit en hemsidesbaserad kalender men inte längre.

ValdemarsviksBladet kontaktade då Valdemarsviks kommun och la fram ett förslag som innebär att alla arrangörer, ideella som kommersiella, kostnadsfritt kan publicera sina evenemang. De ska dock genomföras inom kommunen, inte i angränsande område. Alla arrangemang kommer sedan att publiceras i ValdemarsviksBladet varje månad så de finns synliga både digitalt och i papperstidningen. Med denna möjlighet kommer alla våra arrangörer få en större spridning av sina evenemang och därmed få fler besökare.

I ValdemarsviksBladets majnummer, tillika Sommarguide, kommer som vanligt alla evenemang publiceras, från utgivningsdagen 23 maj 2024 och till slutet av året.

Här hittar du evenemangen

Den digitala evenemangskalendern hittar du på ValdemarsviksBladets hemsida, www.valdemarsviksbladet.se. Här kan ni söka, få tips om och läsa om alla evenemang som sker.

Lägg in och tipsa om evenemang

Arrangörer uppmanas att lägga in sina evenemang fortlöpande, det finns inga deadlines. Förutom om de ska komma med i den tryckta tidningen.

Ser du som läsare ett evenemang som saknas i kalendern är du välkommen att tipsa oss om det.

Text: Thomas Ekh
Bild: Freepiks