Fullspäckad dag när många ville prova på padel

En ett år försenad invigning blev succé. Många hade tagit sig till Deco Padel i Åtvidaberg för att prova på padel och se hur en match går till.

Söndagen den 8 maj var det öppet hus på Deco Padel i Åtvidaberg. En försenad invigning berättar Christoffer Karlsson, delägare på Deco Padel.

– Det blev ett år senare än vad vi tänkt, men padel är fortfarande och kommer fortsätta vara populärt. Det märkte vi verkligen den här dagen, säger Christoffer.

Men dagen var inte bara en invigning, utan även ett arrangemang för att visa uppskattning för alla som besökt dem under året. Under dagen kunde man bland annat testa att spela padel, se en uppvisningsmatch, gå tipsrunda och äta grillat.

– Dagen var jätterolig! Det kom verkligen fler besökare än vad vi vågat hoppats, så här en solig dag i maj. Det blev en fullspäckad dag från morgon till kväll och banorna gick verkligen varma.

När Deco Padel startades hade sporten redan varit populärt i många år. Men intresset fortsätter att öka. Idag finns tre inomhusbanor och allt från sexåringar till äldre pensionärer som kommer och spelar.

Vi vill uppmärksamma den uppskattning som varit under året. Hoppas att alla haft ett bra första år.

Text: Frida Almqvist
Foto: Thomas Ekh