Gott nytt 2023 – nytt år, nya möjligheter? 

Nyår är en tid vi ofta stannar upp och reflekterar över hur våra liv ser ut, vad vi lägger vår tid på, vilka vanor vi skulle vilja lägga till och vilka ovanor vi helst skulle vilja skippa helt och hållet. Eller som någon sa: ”Nu ska jag sluta med allt som är roligt och börja med allt som är tråkigt!”. Värsta peppen… 

Ett nyårslöfte är inte alltid så lätt att hålla. Ibland kan det bero på att löftet gavs aningen spontant utan någon eftertanke eller planering. Ibland hittade vi inte rätt, det vill säga löftet i sig kändes bra där och då men vi kanske ändå inte fick fatt i det riktigt viktiga som ger oss den drivkraft vi behöver för att genomföra en förändring. Oavsett vilken sorts förändring vi vill göra finns det sätt att underlätta det vi vill åstadkomma och verktyg som ökar våra chanser att lyckas. 

Under året kommer du som går i förändringstankar få möjlighet att stöttas i den process det innebär att göra en faktisk förändring i sitt liv! 

Beteendevetare och leg sjukgymnast Cecilia Olsson på Livspraktiken kommer guida en grupp av Åtvidabergsplatsens läsare på resan mot det som är riktigt viktigt för dem. Verktyg för att lättare kunna hantera de hinder som garanterat kommer att dyka upp längs vägen lärs ut och uppföljning ända fram till årsskiftet finns med som en del av projektet. 

Genom online-föreläsningar och mejl får deltagarna kunskap om varför vi människor gör som vi gör och vad vi kan göra för att ändra våra mönster och ta ut nya riktningar i livet. 

Resan kommer följas här i tidningen, där även övriga läsare kan hänga med och få tips gällande förändringar och sätt att närma sig sådant som känns viktigt i livet. 

Är du över 18 år och har en genuin önskan att lyckas med en förändring samt tillgång till dator/telefon så att du kan koppla upp dig mot föreläsningarna? 

Ta chansen att bli en av de läsare som under 2023 får en Nystart genom att delta i vår Nystartsgrupp! Mejla en kort beskrivning av dig själv och vad det är du vill förändra till frida@mediatrio.se senast den 1 februari.