Nytt utseende är bara starten…

Vi hoppas att ni läsare tycker om vår nya layout för tidningen, och samlingsnamnet Lokala Livet. Det är en del av vår satsning på framtiden med våra tidningar, vi vill vara närmare våra läsare och annonsörer.

NYHETER OCH NÄRHETER

Vi fortsätter att dela ut våra tidningar i alla brevlådor som tidigare. Även på landsbygden. Och för att göra våra tidningar mera attraktiva, både att läsa och att annonsera i, så kommer vi att öka det redaktionella innehållet.

Här behöver vi din hjälp, att vara örat mot marken. Vi vill gärna ha in tips om spännande profiler, aktiva föreningar och spännande företag att skriva om. Då kan alla läsa artikeln kostnadsfritt, både i ValdemarsviksBladet och på vår hemsida.

VI HAR FÅTT EN UTMÄRKELSE!!!

Med stor glädje tog vi emot beskedet att vi blev branschvinnare med siffror långt över medel inom branschen. Efter att ha drivit vårt företag sedan 2010 och gett ut tidningar, så fick vi bevis för att vår stora satsning hösten 2021 redan gav ett fantastiskt resultat 2022.

Detta sporrar oss att fortsätta utveckla vårt företag och våra tidningar och samtidigt visa att papperstidningen fortfarande i högst grad lever. Och att de har en framtid!

Anette och Thomas Ekh
MediaTrio AB