Dags för studentbal

Den 11 maj är det dags för Bildningscentrum Facettens studentbal i Sporthallen i Åtvidaberg. Paren som kommer uppträda har tränat med danstränare och är nu riktigt taggade på att visa upp sina valssteg inför publik.

36 ungdomar från Bildningscentrum Facetten har sedan början av året träffats för att lära sig att dansa vals. Och nu är det äntligen dags för uppvisning. Uppvisningen kommer att äga rum den 11 maj i Sporthallen i Åtvidaberg med två sittningar – den första klockan 13.00 (insläpp 12.30) och den andra klockan 15.00 (insläpp 14.30). Uppvisningarna kommer ske till livemusik av Åtvidabergs Musikkår.

– Vi har tränat och slipat på stegen sedan början av året och nu vill vi att så som många som möjligt kommer och ser oss i våra vackra balklänningar och fina kostymer, säger Maja Malmsten Forsén, en av personerna i balkommittén.

Biljetter finns att köpa på Åtvidabergs bibliotek, Family House och Bildningscentrum Facettens café. De kostar 129 kronor per person och barn upp till 7 år går in gratis. När man köper biljetter anger man om man vill köpa till första eller andra uppvisningen.

– Vi är alla jättetaggade inför den 11 maj, varmt välkomna!

Text: Frida Almqvist
Foto: Privat