Carolinas Garderob firar 1-årsjubileum och satsar framåt!

Carolina Grönqvist startade april 2019 som franchisetagare för Family House och september 2021 valde hon att gå sin egen väg genom att starta Carolinas Garderob.

– Jag ville serva alla mina kunder i Gamleby, att själv välja de märken och produkter som efterfrågas här, berättar Carolina.

Carolina arbetar med att hitta nya produkter för att få till en komplett butik, särskilt accessoarer finns mer att välja bland.

Det var både positivt och negativt med pandemin
Under pandemin fick butiken en bredare kundkrets, och de blev kvar som kunder. Det kändes tryggt att åka till Gamleby, istället för de större städerna, för att handla. Kunderna kom även från närområdet, Valdemarsvik och Åtvidaberg.

Problemen med pandemin var att inte kunna åka på mässor och knyta kontakter med leverantörer och hitta nyheter eller nya leverantörer. Men äntligen blir det ändring på det.

Utvecklingsplaner
Hon vill skapa en ännu bättre och komplett butik. Till exempel vill hon utöka herravdelningen, att komplettera vardagskläder som finns i dag till mera kläder för fest och finare tillfällen. Även kläder som passar äldre damer står på önskelistan.

– Jag vill hålla ett sortiment så att Gamleby kan leva, fortsätter Carolina. Gamleby behöver det här!

Text: Thomas Ekh
Foto: Carolinas Garderob